Geroosterde aardappeltjes

16 08 2012 | Aardappelgerechten | 3 reacties

Opperdoezers uit de oven.
Met rozemarijn en knoflook.
Malse kropsla.
Biologische scharreleitjes.
Een fikse lepel goede mayo.

Need I say more?
(oké dan: niet moeilijk doen, oven op 200 graden, paar eetlepels olijfolie, gehakte rozemarijn en grof zeezout mengen. Flink husselen en 30 minuten laten bakken. Tip: gebruik liefst geen glazen schaal, aardappelen gaan dan plakken).

print

Nell

Hoi, welkom op Eetplezier & Meer. Ik ben Nell, geboren in Brabant en inmiddels al meer dan 40 jaar wonend in het prachtige Zeeland.

Liefhebber van bijna alles wat eetbaar is. Altijd op zoek naar nieuwe smaken. Verzamelaar van veel te veel servies. Ik word vrolijk van zon en warmte, ongerepte natuur en vooral van mensen met humor.

Ik ben benieuwd wat je denkt!

3 Reacties

  1. Caroline Brouwer

    Eenvoudig kan zo lekker zijn, als je maar de goede ingrediënten gebruikt! Succes met je watermeloen, die van mij was heerlijk van smaak. Bij de Turk gekocht!

    Antwoord
  2. Nell Nijssen

    @Antoinette: zelfs in Ned is het momenteel zonnig! Toch blijf ik verlangen naar die zoete, zongerijpte Italiaanse tomaten, waar jij zo dicht bij zit
    @Caroline: zo is het maar net. Niks mis met eenvoud. Less is more.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valderrama de ongefilterde olijfolie - Eetplezier & Meer - […] de Man en ik zijn ware innemers. Er wordt van gesmikkeld in de dressing, op de bruschetta, over de…
  2. Tropische verrassing - Eetplezier & Meer - […] gesteld is? Ook niets te klagen. Geen boerenkool op het menu, dat moge duidelijk zijn, maar een fijne bak…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.