Home » Dagboek » Leesvoer » De beste recepten uit de hele wereld – Julie Andrieu

De beste recepten uit de hele wereld – Julie Andrieu

24 01 2013 | Leesvoer | 4 reacties

Nu de zorgen rond ons Mam enigszins geluwd zijn, durf ik weer ontspannen adem te halen en zo rond vijven vrijuit te genieten van een lekker glaasje. Heerlijk om dan door mijn laatst gekochte kookboek te bladeren: de beste recepten van de hele wereld. Ik had het, vanwege alle drukte, nog niet door kunnen kijken. Het is echt een fascinerend kook-, lees-, en snuffelboek. Mooie plaatjes en recepten van all over the world. Van Japan tot Noorwegen; van Engeland tot Oostenrijk. Verwacht geen culinair trapezewerk in dit boek, maar wel veel inspiratie om gerechten te maken waar je al vaak over gehoord had, maar nog nooit zelf aan begonnen was.

Wat zich nu al in mijn hoofd heeft weten te nestelen, zijn onder meer:

Stoofpotje van Vitello

 

Pasta met noten, wodka en gorgonzola
Tom Yam soep
Ananas Tropical
Boxty pancakes
print
Eetplezier Foodblog Nell Nijssen

Vond je dit leuk om te lezen?

Op Eetplezier & Meer vind je nog veel meer van dit soort artikelen.
Voel je vrij om rond te kijken op mijn blog vol heerlijke recepten en persoonlijke verhalen.

Liefhebber van bijna alles wat eetbaar is. Altijd op zoek naar nieuwe smaken. Verzamelaar van veel te veel servies. Ik word vrolijk van zon en warmte, ongerepte natuur en vooral van mensen met humor.

Ik ben benieuwd wat je denkt!

4 Reacties

 1. Caroline Brouwer

  Dat recept van die pasta met wodka, noten en gorgonzola hoop ik binnenkort op je blog te zien! ;-))

  Antwoord
 2. Anonymous

  Fijn Nell dat de zorg voor je moeder wat minder is. Geniet van je glas wijn en je nieuwe kookboek!
  Anna

  Antwoord
 3. Daily stuff and more..

  Culinair trapezewerk is aan mij niet besteed dus het klinkt als een boek naar mijn hart. Maar ook ik wacht op mijn gemakje op jouw blogs met recepten uit dit boek. De pasta klinkt erg goed maar het stoofpotje van vitello ook.

  Antwoord
 4. Nell Nijssen

  Geef me even tijd, dames! Maar dat er recepten uit dit boek zullen verschijnen, is wel zeker.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.