Een beetje stout

17 03 2013 | Neusje van de zalm | 0 Reacties

Sommige mannen drinken bier. Veel bier. En andere mannen drinken een béétje bier. Stout, wel te verstaan. Ze vinden dat lekker, een beetje stout. Tja, geef ze eens ongelijk ….

Deze zware winterwarmer verenigt al het mooie van de Duits&Lauret stout met een krachtig mondgevoel en een verwarmende afdronk. Door zijn volheid en balans kan hij prima combineren met winterse stoofgerechten en uitgesproken blauwschimmelkazen. Duits&Lauret Winterstout is een bier van hoge gisting, ongefilterd en ongepasteuriseerd met nagisting op fles en vat. Licht gekoeld serveren op een temperatuur van 12-14 graden Celsius. Het bevat 8,5% alcohol en is verkrijgbaar van november tot en met februari.

print

Nell

Hoi, welkom op Eetplezier & Meer. Ik ben Nell, geboren in Brabant en inmiddels al meer dan 40 jaar wonend in het prachtige Zeeland.

Liefhebber van bijna alles wat eetbaar is. Altijd op zoek naar nieuwe smaken. Verzamelaar van veel te veel servies. Ik word vrolijk van zon en warmte, ongerepte natuur en vooral van mensen met humor.

Ik ben benieuwd wat je denkt!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bier in de keuken van Melissa Cole - Eetplezier & Meer - […] Er denkt toch zeker niemand meer aan het doodgewone pils, als we het over bier hebben? Nee, natuurlijk niet.…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.