Nu de zorgen rond ons Mam enigszins geluwd zijn, durf ik weer ontspannen adem te halen en zo rond vijven vrijuit te genieten van een lekker glaasje. Heerlijk om dan door mijn laatst gekochte kookboek te bladeren: de beste recepten van de hele wereld. Ik had het, vanwege alle drukte, nog niet door kunnen kijken. Het is echt een fascinerend kook-, lees-, en snuffelboek. Mooie plaatjes en recepten van all over the world. Van Japan tot Noorwegen; van Engeland tot Oostenrijk. Verwacht geen culinair trapezewerk in dit boek, maar wel veel inspiratie om gerechten te maken waar je al vaak over gehoord had, maar nog nooit zelf aan begonnen was.
Wat zich nu al in mijn hoofd heeft weten te nestelen, zijn onder meer:
Dat recept van die pasta met wodka, noten en gorgonzola hoop ik binnenkort op je blog te zien! ;-))
Fijn Nell dat de zorg voor je moeder wat minder is. Geniet van je glas wijn en je nieuwe kookboek!
Anna
Culinair trapezewerk is aan mij niet besteed dus het klinkt als een boek naar mijn hart. Maar ook ik wacht op mijn gemakje op jouw blogs met recepten uit dit boek. De pasta klinkt erg goed maar het stoofpotje van vitello ook.
Geef me even tijd, dames! Maar dat er recepten uit dit boek zullen verschijnen, is wel zeker.