Over boerenappelcake en grijze dagen

Geheel andere plannen had ik voor vandaag, maar één blik naar buiten was voldoende om alles op te schuiven naar een andere zondag. Flexibel zijn heet dat.

Dus besteed ik de vrijgekomen tijd aan het op poten zetten van zgn pagina’s. Jullie hebben het vast al gezien: bovenaan zijn er tabbladen (ofwel knoppen) bijgekomen, waardoor het gemakkelijker navigeren wordt op Eetplezier. Met veul dank aan Els van Eetlust, die mij, tijdens mijn zoektocht, op het juiste spoor zette.

En er werd een heerlijke boerenappelcake gebakken, waarvan ik nu genietend zit te snoepen. Het recept komt van onze eigen Mary Berry, dé bakster met drie *** onder de foodbloggers, niet moeilijk te raden dat het Caroline Brouwer betreft. Dank weer voor dit voortreffelijke recept!

Vanavond nog een quiche bakken met tomaat, prei en geitenkaas en dan is hiermee de lente weer een dag dichterbij gekomen. Nog 115 dagen te gaan.

print

7 antwoorden op “Over boerenappelcake en grijze dagen”

    1. Dit is heel duidelijk geen taart, maar een heuse cake. Met appels er bovenop. Ik vermoed dat daar het “boerse” in zit. Eenvoudig, degelijk voedsel. En ach, what’s is a name 😉

  1. Kijk, daar hou ik van. We noemen het gewoon ‘Boers’ en doen er fruit in. Dan kun je dit met goed fatsoen heel de dag eten! 🙂
    Te lekker…

  2. Iets met appel is altijd lekker en een recept van onze eigen Mary Berry is altijd goed!

    Mooi de kopjes bovenaan, ik spring zo van de creuset pan naar de broodrooster, nog even in de boekenlijst kijken en opzoek naar een lekker adresje, helemaal top!
    Het is even wat werk maar het ziet heel erg mooi en overzichtelijk, complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login with Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.