Geroosterde aardappeltjes

Opperdoezers uit de oven.
Met rozemarijn en knoflook.
Malse kropsla.
Biologische scharreleitjes.

Need I say more?
(oké dan: niet moeilijk doen, oven op 200 graden, paar eetlepels olijfolie, gehakte rozemarijn en grof zeezout mengen. Flink husselen en 30 minuten laten bakken. Tip: gebruik liefst geen glazen schaal, aardappelen gaan dan plakken).

print

3 gedachten over “Geroosterde aardappeltjes”

  1. @Antoinette: zelfs in Ned is het momenteel zonnig! Toch blijf ik verlangen naar die zoete, zongerijpte Italiaanse tomaten, waar jij zo dicht bij zit
    @Caroline: zo is het maar net. Niks mis met eenvoud. Less is more.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login with Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.